De Netwerkvloer De Leeren Lampe

 

Kom in actie tijdens de 35e editie van De Netwerkvloer

 

“Meeting People, Making Business“

 

Dat is het thema van de 35e editie van De Netwerkvloer, die op 24 maart 2020 plaats vindt bij De Leeren Lampe te Raalte. Tientallen ondernemers presenteren zich als exposant op deze ondernemersbeurs, waar vele honderden ondernemers op afkomen.

 

Het is een geweldig platform voor bedrijven om zakelijke relaties te ontvangen.

 

Het Ondernemers Event staat voor een dag boordevol inspiratie, contactmomenten en nieuwe ideeën. Dit leidt tot succesvol zakendoen vertelt het team van De Netwerkvloer. "Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van ondernemersevents, weten we als geen ander de juiste sfeer te creëren en efficiënte tools te bieden aan onze exposanten. Zo kan er optimaal worden gespeeddatet, met bewezen resultaten." Niet voor niets vindt De Netwerkvloer diverse keren per jaar plaats in steden in Midden en Noord Nederland.

 

Het Ondernemers Event geeft exposanten de kans om hun bedrijf te presenteren aan de vele bezoekers. Belangrijk hierbij zijn twee contactmomenten: de exposantenavond op 17 maart 2020 en het event zelf op 24 maart 2020. Tijdens de exposantenavond krijgen de deelnemende bedrijven een avondvullend en interessant programma, waarbij de exposanten elkaar leren kennen. Ook wordt hen geleerd hoe ze zichzelf goed kunnen presenteren tijdens de dag zelf. De Netwerkvloer wordt dan voor iedereen een onvergetelijke ervaring, waarbij het goed zakendoen is.