Netwerk Event De Leeren Lampe

Netwerken Raalte ? 

Bezoek je regelmatig netwerkbijeenkomsten met als belangrijkste doel het leggen van nieuwe contacten? En heb je moeite met nieuwe contacten leggen?

Kies dan voor het initiatief van Act2Connect. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat jij op een gestructureerde wijze en heel gericht nieuwe ondernemers leert kennen. Bij Act2Connect draait alles om ‘doen en verbinden’, zo leg je meer contacten dan tijdens andere netwerkbijeenkomsten en ontmoet je nieuwe deelnemers. Met een groep van maximaal 50 mensen ga je door middel van korte blokken theorie aan het thema netwerken aan de slag.  Daarna ga je in een groep met voor jou onbekende ondernemers aan de slag in een aantal rondes met steeds andere deelnemers met de opgedane kennis.  Zo ontmoet je dus direct veel nieuwe ondernemers! Deze contacten vormen de basis voor nieuwe relaties die vervolgens kunnen uitgroeien tot klanten, leveranciers en informatiebronnen.

 

Kortom een middag om in beweging te komen!

 

Donderdag 6 juni vindt de eerste Act2Connect bijeenkomsten plaats van 13.30 uur tot 17.30 bij De Leeren Lampe te Raalte.

Je gaat naar huis met:

· Nieuwe kennis

· Nieuwe relaties

· Een mooi alternatief voor je visitekaartje

Voor deze eerste Act2Connect bijeenkomsten geldt een speciaal tarief. Voor € 99,- excl. BTW (normaal €139) neem je deel aan deze bijeenkomst, inclusief hapjes en drankjes.

Act2Connect is doen, daarom word je direct na je aanmelding aan het werk gezet en vragen we je enkele vragen te beantwoorden. De antwoorden gebruiken we om je in contact te brengen met de voor jou meest waardevolle netwerkrelaties en voor een alternatief van je visitekaartje.

Deze kans laat je toch niet liggen? Meld je hier aan.