zakelijk

Vergaderen

De Leeren Lampe is ideaal voor uw zakelijke meeting, vergadering en/of meerdaagse conferenties. Wij bieden verschillende catering mogelijkheden aan zoals koffie/thee, lunch, diner bij uw vergadering of event.

Zakelijke Meetings

De Leeren Lampe is een uitermate geschikte locatie voor zakelijke meetings, zoals seminars, symposia, presentaties, vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, shows, etc.Uniek zijn de multifunctionele mogelijkheden van de diverse zalen. De zalen kunnen afzonderlijk gebruikt, maar ook gecombineerd worden. Uiteraard zijn alle benodigde vergaderfaciliteiten aanwezig.
De combinatie van zakelijke ontmoetingen in een sfeervolle ambiance en een kwalitatief uitermate goede keuken maakt dat uw gasten onder de indruk zullen zijn van uw meeting. Wij verzorgen uw gasten met onze gastvrijheid en service op een hoogstaand niveau. Wij voldoen op alle fronten aan uw verwachtingen en die van uw gasten. Kortom wij zorgen voor een geslaagde meeting.
De Leeren Lampe is gunstig gelegen in de stedendriehoek Zwolle, Deventer en Almelo en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Er is een ruime gratis parkeerplaats die ook voor bussen toegankelijk is. Het station en het centrum van Raalte liggen op 5 minuten loopafstand.

 Een greep uit de vele mogelijkheden:

Meetings

Vergaderingen
Bijeenkmosten 
Presentaties
Shows
Congressen
Seminars
Workshops
Bedrijfsfeesten
Jubilea
Events
Recepties