Zalen

Partijen

Voor feesten en partijen van alle soorten en maten bent u bij De Leeren Lampe aan het goede adres. Wij kunnen precies leveren waar u naar opzoek bent voor het geld dat u er aan wilt spenderen. Van verjaardagen tot bedrijfsfeestjes, ons personeel staat altijd voor u klaar.

 

Bruiloften

Gaat u trouwen? dan biedt De Leeren Lampe u de gelegenheid om in een van onze mooie zalen uw trouwfeest te organiseren. Wij doen er alles aan om de beste dag uit uw leven ook écht de beste dag uit uw leven te maken. Elke zaal kan precies voor u ingericht worden zoals u dat wenst. Ons personeel zal er alles aan doen om u en uw gasten op uw wenken te bedienen.

 

Zakelijke Meetings

De Leeren Lampe is een uitermate geschikte locatie voor zakelijke meetings, zoals seminars, symposia, presentaties, vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, shows, etc.Uniek zijn de multifunctionele mogelijkheden van de diverse zalen. De zalen kunnen afzonderlijk gebruikt, maar ook gecombineerd worden. Uiteraard zijn alle benodigde vergaderfaciliteiten aanwezig.
De combinatie van zakelijke ontmoetingen in een sfeervolle ambiance en een kwalitatief uitermate goede keuken maakt dat uw gasten onder de indruk zullen zijn van uw meeting. Wij verzorgen uw gasten met onze gastvrijheid en service op een hoogstaand niveau. Wij voldoen op alle fronten aan uw verwachtingen en die van uw gasten. Kortom wij zorgen voor een geslaagde meeting.
De Leeren Lampe is gunstig gelegen in de stedendriehoek Zwolle, Deventer en Almelo en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Er is een ruime gratis parkeerplaats die ook voor bussen toegankelijk is. Het station en het centrum van Raalte liggen op 5 minuten loopafstand.

 

Een greep uit de vele mogelijkheden:

Zakelijk

Particulier

 

Meetings

Bruiloften

 

Vergaderingen

Partijen

 

Bijeenkomsten

Jubilea

 

Presentaties

Verjaardagen

 

Shows

Diners

 

Congressen

Familiedagen

 

Seminars

Reünies

 

Workshops

Recepties

 

Bedrijfsfeesten

 

 

Jubilea

 

 

Events

 

 

Recepties

 

 

Offerte aanvraag