Concepten

illegale-nachtclub
Illegale Nachtclub

Rokerige ruimte. Donker, schuchter om zich heen kijkende mensen. Zonnebrillen op om hun ogen te verbergen of een petje half over de ogen. De spanning is om te snijden. Fluisterende gesprekken, hoofdknikjes, seintjes, geheimzinnige gebaren. In deze duistere omgeving gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Wat gebeurt er allemaal? Niemand die het weet en niemand die er over praat. Is er wel iemand te vertrouwen? 

Echte mannen en stoere vrouwen drinken van stevige whisky. Even genieten van het goede des levens kan bij de whiskyproeverij. De illegale whiskystokerij draait overuren en voorziet liefhebbers van een sterke borrel.
Waar rook is, is vuur. Sigaren mogen in deze nachtclub niet ontbreken. Hoe dikker de sigaar hoe hoger het aanzien. Maak kennis met de kunst van het sigaren rollen en je bent niet de sigaar, maar maakt een eigen exemplaar. 
Een gok wagen kan aan de casinotafels Roulette en/of Black Jack, zet een pokerface op en bluf je het spel door. Wie van de anonieme gasten kan dit beste bluffen en gaat er met de prijzenpot vandoor? Niemand die weet of het spel eerlijk wordt gespeeld. En let vooral goed op of er niemand over je schouder meekijkt.