Concepten

festival
Festival

De Leeren Lampe als festivalterrein. Wij zien het al helemaal voor ons, echter in een iets andere opzet dan een festival for real. We houden het festival niet outdoor, maar indoor. Winterproof zeg maar. We maken geen gebruik van tenten met podia, maar zetten onze multifunctionele ruimtes in. Deze kleden wij aan in festivalsferen met fraaie bijpassende aankleding. Voor de inrichting maken wij gebruik van verschillende gezellige zitjes, onder andere met praattafels en barkrukken, picknicktafels, steiger houten banken, lounge banken, zitzakken, etc. Overal worden gezellige hoekjes gecreëerd. De tafels worden aangekleed met sfeervol kaarslicht. Verder worden alle ruimtes feestelijk verlicht met sfeervolle verlichting voor een gezellige en knusse sfeer. Zodra het donker is worden buiten fakkels en vuurkorven aangestoken. Eventueel is een groot kampvuur een mogelijkheid; met z’n allen rond het kampvuur borrelen en kletsen. Gitaar en muzikant erbij en het geheel is compleet. Bij de entree van het festivalterrein staat een muzikaal trio uw gasten op te wachten. Zij worden verwelkomt met gezellige Ierse volks muziek. Zo komen uw gasten al helemaal in de stemming. Bij de koffiestand kunnen uw gasten een mok koffie of thee krijgen met wat lekkers erbij, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten cake, koekjes, soesjes, bonbons of chocolade. Het is eventueel mogelijk om ter plekke bonbons te laten maken door een chocolatier. Later kunnen uw gasten zelf een poging wagen om zelf bonbons te maken. Gedurende het festival legt een professionele fotograaf het festival en haar bezoekers vast op de gevoelige plaat. Het is mogelijk om iedereen bij binnenkomst in ieder geval (eventueel op ludieke wijze) op de foto te zetten en later sfeerfoto’s te maken.

Eenmaal op binnen kunnen uw gasten helemaal te buiten gaan aan alles wat er voor hen te doen, te kijken, te eten en te drinken is.

Festival Drinks

Her en der verspreid staan barren waar uw gasten hun drankjes kunnen halen. Vanuit deze barren wordt een Hollands assortiment geschonken.

Festival Cocktails

Kleurrijke en overheerlijke cocktails worden bereid door professionele cocktailshakers, het is een ware show om naar te kijken.

Festival Food

De geur van allerlei lekkere gerechtjes en hapjes verspreid zich over het festival. Hmmmm, uw gasten krijgen spontaan trek. Er zijn vele gerechtjes en hapjes (warm en koud) te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld snacks (zoals patat, kroketten, frikadellen, hamburgers, bitterballen, kipnuggets, shoarma), wraps, broodjes, pannenkoeken, salades, etc. In Amerikaanse barbecues worden heerlijke stukken vlees bereid, zoals karbonades, hamburgers, spareribs,etc. Aan een spit hangt een speenvarken die ter plekke bereid wordt.

Festival Fruit

Vers fruit in alle soorten en maten. Een gezonde leefstijl is een belangrijk item tegenwoordig. Daarom mag een stand met vers fruit natuurlijk niet ontbreken. Uw gasten kunnen zelf hun fruitcocktail samen stellen.

Festival Merchandise

Op de market in de lange gang en verspreid door De Leeren Lampe staan verschillende standhouders met diverse producten, zoals sieraden, tasjes, sjaaltjes, kleding, festivalgadgets, etc. Uw gasten kunnen hier van alles en nog wat bewonderen en eventueel aanschaffen.

Festival Market

Er is van alles te doen op het festival. Uw gasten kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals:

-          Buikdansen

-          Chocolade maken

-          Bier maken

-          Beeldhouwen

-          Graffiti

-          Cocktails maken

-          Percussie

-          Paaldansen

-          Schilderen

Naast diverse workshops kunnen uw gasten zich verwonderen over een bodypainter die ter plekke zijn/haar kunsten laat zien en een lichaam voorziet van een fraaie schildering.