Huwelijksfeest

Trouwen

 Bij De Leeren Lampe

Ja, ik wil….  Trouwen op een unieke locatie! In Salland, centraal gelegen en op een unieke locatie. Van oudsher een discotheek, tegenwoordig een events center ook geschikt voor uw bruiloft.

 

Jullie trouwdag

De ceremonie kan bij mooi weer buiten, binnen in onze Lounge of Theaterzaal, of wellicht bij u op locatie gehouden worden. Dit helemaal in de stijl en aankleding naar uw wensen. Nodig familie en vrienden uit voor een swingend avondfeest en uiteraard brengen wij u thuis.

Blik nog jaren terug op een onvergetelijke dag.

 

De Leeren Lampe

De 7 verschillende zalen met elk hun eigen uitstraling zijn uitermate geschikt voor uw bruiloft. Van het bruine café tot de club, van discotheek tot Theaterzaal wij beschikken over vele mogelijkheden.

Ook voor uw diner beschikken wij over verschillende sfeervolle ruimtes. Of u nu met een groep van 30 gasten geniet van een trouwmenu in ons Loungecafé of met 100 gasten wil genieten van een Live Cooking buffet in onze Brouwerzaal, wij denken graag met u mee.

Met verschillende hotels geschikt voor overnachting in de directe omgeving van De Leeren Lampe kunnen ook uw gasten van verder weg heerlijk genieten van de Sallandse gastvrijheid van Raalte.

Naast uw bruiloft of trouwerij zijn wij ook graag uw locatie voor uw vrijgezellenfeest.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Leeren Lampe
Almelosestraat 2
8102 HD Raalte
Tel. 0572-355855
info@deleerenlampe.nl

Partner van THe Pefect Wedding