Agenda

piratenavond-1
Piratenavond (18+)
datum01 februari 2020
tijd22:00 - 03:00
entree€5,00 - €7,50 - €10,00 - €12,50

De 2e editie van de Piratenavond (18+) komt eraan! 

Zaterdag 1 februari zullen 4 artiesten/duo's zorgen voor een onvergetelijke avond????

Het eerste duo: Harten 10 

Wisselend geluid in de singles van Harten 10, beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ´piraten´ vleugje. Want in de piratenwereld zijn ze graag geziende artiesten op het podium. Menig piratenzender zorgt er jaarlijks voor dat het duo op hun podium staat!

De tweede artiest: Bonnie st Claire  

Vandaag de dag staat Bonnie, na 50 jaar, nog steeds aan de top en treedt ze ieder weekend op in het land. Iedereen, jong en oud, omarmt deze sympathieke zangeres. Met haar enorme hits als “Bonnie Kom Je Buiten Spelen”, “Pierrot”, “Morgen Wordt Alles Anders”, “Sla Je Arm Om Me Heen” en “Dr. Bernard” zijn haar optredens werkelijk altijd een waar schot in de roos!

 

De derde artiest : henk wijngaard

Hij is bekend van o.a. ; "Ik heb mijn wagen volgeladen", "Nachtrijder", "Kilometervreters", "Asfaltrocker", "Containersong", "Ik heb een truck als mijn woning" en "Als chauffeur ben ik geboren".

De vierde artiest: Wimmie Bouma

Wimmie begon zelf ook met zingen en zijn 1ste single werd al snel een feit.

Zo werd de single " Een meisje zoals jij " en " Alles " uitgebracht. Nadat dat een succes werd volgde de singles '' Vanavond vier ik feest '' en '' Het is hier fantastisch ''. In september 2009 is het album "De Verleiding" uit gekomen met de titels zoals " De ring die jij draagt ". " Lieve Schat."," Roel britting medley " en vele andere...

Early bird: € 5,00 UITVERKOCHT


Actie ticket: € 7,50

Regulier ticket: € 10,00

ate birds : € 12,50

Deurverkoop : € 15,00

Tickets zijn verkrijgbaar via:
https://bit.ly/2s4xwxl