Agenda

new-year-s-night
New Year's Night (16+)
datum01 januari 2020
tijd01:00 - 05:00
entree€12,50

New Year's Night

Een geweldig moment om het nieuwe jaar in te luiden met al je vrienden! Hapjes, drankjes en veel verschillende soorten muziek!

$hirak kwam in 2014 aan het licht als producer met het nummer ‘Dat Doen We Niet Meer’ van Murda. Het jaar erop ging hij mee op het New Wave schrijverskamp, waar hij een enorm aandeel in zou krijgen. Het nummer ‘Drank & Drugs’ werd de hit van het album, kwam binnen op nummer 1 en het gehele project leverde New Wave de Popprijs op. In de zomer van 2016 produceerde $hirak de meest gestreamde track van het jaar, ‘Jungle’ van Broederliefde en vorig jaar scoorde hij nog een zomerhit met SBMG, Lil Kleine, Boef & Ronnie Flex genaamd ‘Miljonair’.

Met een succesvol repertoire als producer voor andere artiesten, werkt $hirak hard aan releases onder zijn eigen naam. Na succesvolle releases als ‘Miljonair’ en ‘My Money’, zullen er meer singles volgen met grote featurings.

The Boys Band : Deze band bestaande uit 4 boys zetten overal de tent op z’n kop. Leuke koppen, goede muziek, heel veel energie, dat zijn de recepten voor een onvergetelijke avond.

Dj Yannick: Feest Dj Yannick zit niet vast in stijlen en gaat graag alle kanten op, daarbij is interactie met het publiek altijd belangrijk. Van top 40, moombahton, house & hardstyle tot meezingers, classics, apres ski en feestmuziek.

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://bit.ly/2S8Uvls

 

LET OP DIT IS EEN 16+ Event