Agenda

90-s-party_2
90's Party
datum18 mei 2019
tijd22:00 - 03:00
entree€10,00

90's Party
Zaterdag 18 Mei gaan we weer back to the 90's!
Het belooft weer een avond te worden met top artiesten, so save the date!!

The BoyBand Battles:
Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, N*SYNC, One Direction en Boyzone, en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans; typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek. Tijdens een optreden van The Boyband Battles komen ze allemaal voorbij!

Ook de jongere boyband-fans worden niet vergeten. Zo is er ruimte voor hedendaagse boybands als One Direction. Bovendien wordt het publiek mee teruggenomen in de tijd naar hoe het allemaal is begonnen. Met een heuse ‘throwback medley’ nemen de mannen je mee naar de tijd van The Beatles en The Jackson Five.

Zo is het voor iedereen een feest der herkenning, waar je naar hartenlust mee kunt zingen en dansen op de hits van toen en nu, compleet met de bekende strakke danspasjes en choreografieën. De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse!

It All Started In The Nineties:
Het is een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot (house/trance) classics, rock en hip-hop tot happy hardcore.. Alle energieke dansvloerklassiekers komen tijdens deze (her)beleving van de 90’s voorbij!

 

Kaarten zijn online verkrijgbaar via: https://captainticket.nl/ticketshop/deleerenlampe/event/96/ en bij Schulten Lederwaren