Activiteiten

pub-quiz
Pub Quiz
deelnemers10 - 150 personen
prijsVanaf €19,99 p.p.

Wat is de Pubquiz? Welk team heeft de meeste diversiteit aan kennis? Onze pubquiz zorgt voor een avond vol gezelligheid en discussies door de verschillende rondes die gespeeld worden! Deze quiz is te spelen voor zowel jong als oud en is voor iedereen een uitdaging. Door te overleggen met je teamleden kun je misschien wel de winst binnenslepen. De fanatiekelingen van het team die over een ronde veel denken te weten komen automatisch bovendrijven en hoogstwaarschijnlijk zie je in één keer een hele andere kant van iemand die je nooit had verwacht.
 
Hoe werkt de Pubquiz? Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende teams bestaande uit verschillende leeftijden. Er kan gedacht worden aan algemene vragen, muziekronde, fotoronde, waar of niet waar en nog veel meer. Er wordt met dit spel gebruik gemaakt van antwoordformulieren per team ondersteund door een groot scherm met vragen en muziek. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.
 
Kledingadvies Kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.
 
Standaard inbegrepen - Aankleding pubquiz - Bartafels - Een prijs voor de winnaars - Activiteitenbegeleider
 
Duur activiteit 75 - 90 minuten
 
Aantal personen vanaf 10 personen
 
Minimale leeftijd 16 jaar
 
Tarieven € 19,99 p.p. incl. BTW t/m 20 personen Elke persoon extra € 14,99 p.p. incl. BTW. Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.