Activiteiten

ik-hou-van-holland-spel
Ik Hou Van Holland
deelnemersvanaf 10 personen
prijs€19,99 p.p.

Wat is Ik hou van Holland? Wie heeft de best samengestelde groep qua kennis en behendigheid? Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit verschillende leuke onderdelen met opdrachten waarbij de kennis en behendigheid van je team van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende rondes die gekoppeld zijn aan opdrachten is er veel diversiteit en heb je elk teamlid met zijn of haar specifieke kwaliteiten hard nodig. Het gaat bij Ik hou van Holland natuurlijk om plezier, maar wanneer de laatste rondes naderen is de spanning om te snijden.
 
Hoe werkt Ik hou van Holland? De deelnemers worden verdeeld over teams bestaande uit verschillende leeftijden. Het spel bestaat uit diverse vragen over Nederland in combinatie met leuke opdrachten. De vragen bij Ik hou van Holland kunnen gaan over: sport, politiek, geschiedenis, kunst & cultuur etc. Bij dit spel maken we gebruik van een Ik hou van Holland rad en buzzers. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.
 
Kledingadvies Oranje of “Hollandse” kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.
 
Standaard inbegrepen - Aankleding ik hou van Holland - Bartafels - Een prijs voor de winnaars - Activiteitenbegeleider
 
Duur activiteit 75 - 90 minuten
 
Aantal personen vanaf 10 personen
 
Minimale leeftijd 16 jaar
 
Tarieven € 19,99 p.p. incl. BTW t/m 20 personen Elke persoon extra € 14,99 p.p. incl. BTW. Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.