Activiteiten

gps-experience
City games
deelnemersvanaf 10 personen
prijs€19,99 p.p.

Wat is City Games? Wie is de spelletjes magnaat van de groep? Bij het spel City games heb je de keuze uit verschillende interactieve real life spellen. Samen met je team en een tablet ga je de straat op en de strijd met elkaar aan. Alles wordt gecommuniceerd via de tablet van opdrachten tot vragen tot bewegwijzering. Strategie en samenwerking zijn hierbij cruciaal om het spel te winnen. Het spel City Games is geschikt voor jong en oud!
 
Hoe werkt City Games? De spelers worden in diverse teams ingedeeld die vervolgens de strijd met elkaar aan gaan. Afhankelijk van het spel moet je zoveel mogelijk punten of geld verzamelen om het spel te kunnen winnen. De punten of het geld kun je verzamelen door verschillende opdrachten uit te voeren of aanwijzingen te achterhalen door raadsels op te lossen. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.
 
Mogelijke spellen - Sherlock - Shootout - The Wedding Planner - Escape Game - Kolonisten
 
Standaard inbegrepen - Tablets - Partytent - Biertafel + banken - Music box - Een prijs voor de winnaar(s) - Activiteitenbegeleider
 
Duur activiteit 120 - 150 minuten (langer mogelijk)
 
Aantal personen vanaf 10 personen
 
Minimale leeftijd 16 jaar
 
Tarieven € 19,99 p.p. incl. BTW t/m 20 personen Elke persoon extra € 14,99 p.p. incl. BTW. Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.