Activiteiten

beachsports
Beachsports
deelnemersVanaf 10 personen
prijs€19,99 p.p.

Wat is Beachsports? Wie zijn de beachboys of beachgirls van de groep? Beachsports bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden in een grote zandbank of op het strand. Met je sportteam, collega’s of vrienden is de activiteit beachsports fantastisch om te spelen. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.
 
Hoe werkt Beachsports? Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in toernooi vorm gespeeld worden. Ook is het mogelijk om verschillende beachsports te combineren met elkaar. Bij ieder spel worden de standaard spelregels gehanteerd. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.
 
Mogelijke sporten - Beachvolleybal - Beachsoccer - Beachhandbal - Voetvolley - Ultimate frisbee
 
Kledingadvies Sportkleding en eventueel sportschoenen.
 
Standaard inbegrepen - Partytent - Biertafel + banken - Music box - Een prijs voor de winnaars - Activiteitenbegeleider
 
Duur activiteit 75 - 90 minuten (langer mogelijk)
 
Aantal personen vanaf 10 personen
 
Minimale leeftijd Alle leeftijden
 
Tarieven € 19,99 p.p. incl. BTW t/m 20 personen Elke persoon extra € 14,99 incl. p.p. BTW. Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.